Zamieszczone przez icegoranet
Oryginalne i zamiennik najlepsze i najtańsze części do Skody
Zwiń
X
-
Kupię
Chodzi o uszczelke ta górna która zaczyna się przy przednim słupku i na tylnym się kończy ta u góry nie wiem jak ona się fachowo nazywa
-
-
Chodzi o uszczelke ta górna która zaczyna się przy przednim słupku i na tylnym się kończy ta u góry nie wiem jak ona się fachowo nazywaZamieszczone przez icegoranetchodzi o uszczelki drzwi ?Zamieszczone przez tomek18224Dostanę uszczelki karoseryjne prawa i lewa do Octavii 2001r hatchback??? ????
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Proszę o wycenę;
Czujnik położenia xenona przód
światło kierunkowskazu lusterka prawy
Oraz sam HAK chodzi mi o ramię haku z zamkiem i kluczykiem
Pacjent Octavia II 1.6 TDi 4x4 combi 2010.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Proszę o wycenę;
Czujnik położenia xenona przód
światło kierunkowskazu lusterka prawy
Pacjent Octavia II 1.6 TDi 4x4 combi 2010.
Zostaw komentarz:
-
-
chodzi o uszczelki drzwi ?Zamieszczone przez tomek18224Dostanę uszczelki karoseryjne prawa i lewa do Octavii 2001r hatchback??? ????
Zostaw komentarz:
-
-
Dostanę uszczelki karoseryjne prawa i lewa do Octavii 2001r hatchback??? ????
Zostaw komentarz:
-
-
Szukam przepustnicy do O2 2005 r. 1.6 FSI kod silnika BLF. Proszę o info na priv.
Zostaw komentarz:
-
-
zaslepka to oddzielny element sprzedawany oddzielnie. Cena jest za tłok z dyszami - w/g tego co etka mowi.
Zostaw komentarz:
-
-
Wraz z zaślepkami ?Witam Cię,
1Z0 955 965 A / 1Z0 955 966 A - 172zł sztuka + koszty wysylki
Zostaw komentarz:
-
-
Czesc, generalnie zamiennik to zamiennik, szkło to szkło - ja bym sie zamiennikiem nie martwił bo ich cena jest duzo nizsza niz oryginałów a jakosc hm... ciezko powiedziec bo co tam sie moze zepsuc, najwyzej szybciej sie mata grzejna przepali....Zamieszczone przez dj-tomikWkład lusterek podgrzewane lewy i prawy do mojej octavki. Masz takie cos w ofercie ? Na alledrogo jest sporo tego lecze kupic jakiś słaby zamiennik to mi sie nie chce.
zamiennik:
lewe - 17zł
prawe - 37zł
oryginał nie wiem z czego je robią bo w całej rupie volkwagena są bardzo drogie :
lewe - 270zł
prawe - 270zł
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Witam Cię,Zamieszczone przez CiekavyPotrzebne spryski do O2 pod ksenon
1Z0 955 965 A / 1Z0 955 966 A
1Z0 955 965 A / 1Z0 955 966 A - 172zł sztuka + koszty wysylki
Zostaw komentarz:
-
-
Wkład lusterek podgrzewane lewy i prawy do mojej octavki. Masz takie cos w ofercie ? Na alledrogo jest sporo tego lecze kupic jakiś słaby zamiennik to mi sie nie chce.
Zostaw komentarz:
-
-
Potrzebne spryski do O2 pod ksenon
1Z0 955 965 A / 1Z0 955 966 A
Zostaw komentarz:
-
-
Witam,
W jakiej cenie i czy jest dostępna wykładzina bagażnika nr 1Z5 863 463 C 1BS.
Pozdrawiam,Grzegorz
Zostaw komentarz:
-
-
dostepne w ciagu 3-4 dni, temat ogolnie popularny wiec maja tego sporo na magazynach.
wysylka za pobraniem poczta 18zł / kurier 30zł
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
Jak z dostępnością i ile kosztuje przesyłka za pobraniem ?Zamieszczone przez icegoranetwitam,
8d0698671 - 98zł komplet na jeden zacisk oryginał Skoda
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
witam,
8d0698671 - 98zł komplet na jeden zacisk oryginał Skoda
pozdrawiam, Paweł
Zostaw komentarz:
-
-
potrzebny zestaw naprawczy zacisku lewy tyl , czyli wszystkie gumeczki i tloczek
do mojego RSa , najlepij ORI
vinTMBER21U418450181
Zostaw komentarz:
-
-
Czesc, w etka znalazlem tylko silniczek dla kombi, czy w liftbacku byl taki sam jak w kombi ? Czy nie orientujesz sie ? Bo ja nie mam takiej wiedzy niestety.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: